Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Έχασαν τον ύπνο τους οι Περιπτερούχοι στο Ηράκλειο.Κοιμούνται μέσα στα περίπτερά τους, επειδή δε γίνεται να τα κλείσουν στις 12 ! ! !

 


Κοιμούνται πλέον μέσα για να φυλάξουν σκοπιά!

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες 24ωρων περιπτέρων στο Ηράκλειο

Χάνουν έσοδα, αλλά χάνουν και τον ύπνο τους οι ιδιοκτήτες περιπτέρων προκειμένου να «φυλούν σκοπιά» για επίδοξους δράστες.

Ο λόγος για τους περιπτερούχους στο Ηράκλειο, οι οποίοι δε διαθέτουν ρολά στα περίπτερά τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν μέσα, για την αποφυγή κλεφτών.

Πρόκειται για περίπτερα που δε διαθέτουν την ανάλογη υποδομή για να βάλουν λουκέτο, καθώς πριν την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής της εξάπλωσης του κορωνοϊού λειτουργούσαν 24 ώρες το 24ωρο.

«Τα 24ωρα περίπτερα, ίσως, θα έπρεπε να εξαιρούνται. Γιατί, δεν μπορούν να κλείσουν», λέει στο φακό η ιδιοκτήτρια περιπτέρου.

«Βάζουν κορδέλες, κλείνουν απλώς το ρολό και κάθονται μέσα, με κάμερες, έχουν ανοιχτά τα φώτα…», αναφέρει η Ελένη Χαιρέτη, Πρόεδρος Σωματείου Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα οι τζίροι στα περίπτερα έχουν πέσει σημαντικά, με τον κλάδο να χαρακτηρίζει ως άδικο το μέτρο του κλεισίματος των περιπτέρων μετά τα μεσάνυχτα.


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.