Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Η Τουρκια εξοπλιζεται και ο Καμμενος λεει παπαριες και δικαιολογιες !

Καταφεραν οι προδοτες που μας κυβερνησαν απ το 74 και μετα να αφησουν την Ελλαδα αοπλη μπρος στους Τουρκους.....




Tραγικές εικόνες για μια χώρα όπου απειλείται καθημερινώς από την Τουρκία. Φαρσοκωμωδία, απειρία ή πολιτικά παιχνίδια για να επιβιώσουν όρισμένοι από την λαίλαπα που έρχεται στο πολιτικό τοπίο;.

Πριν λίγο, ο Π. Καμμένος διευκρίνισε πως αυτό που έχει συζητηθεί σε ανώτατο επίπεδο με την Γαλλία δεν έχει να κάνει με την μίσθωση φρεγατών αλλά με την κατασκευή νέων στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα κατά την τοποθέτησή του ο κ. Καμμένος σημείωσε πως αναφορικά με το ζήτημα των φρεγατών που προέκυψε η συζήτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν επικεντρώθηκε στην αξιοποίηση των συνολικών επιστροφών συνολικού ύψους 8 δις ευρώ που οφείλονται στην Ελλάδα από ομόλογα προκειμένου να κατασκευαστούν στην χώρα μας φρεγάτες για το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο κ. Καμμένος τόνισε επίσης πως «όταν και εάν αποφασιστεί ένα τέτοιο πρόγραμμα θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και τη Βουλή διαδικασίες».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου στόχος είναι να έχουν οι πιλότοι μας τα καλύτερα μέσα, ωστόσο οι οικονομικές δυνατότητας είναι περιορισμένες και έτσι η αγορά F35 είναι ουσιαστικά μια συζήτηση… υποθετική.

“Έχουμε μια εξέλιξη η οποία αντιλαμβάνεστε επηρεάζει γενικότερα την περιοχή. Είναι άλλο η Τουρκία να έχει βρεθεί το 2021 με 100 F35 και με S400 και αεροπλανοφόρο και άλλο η Τουρκία να μην αποκτήσει τα F35 και να αντιμετωπίζεται η σημερινή της πολεμική αεροπορία με τα υφιστάμενα μέσα. Εάν γίνει το ένα, χρειάζεται να κάνουμε άλλα πράγματα και αν γίνει το άλλο, άλλα” είπε ο κ. Κμμένος συμπληρώνοντας ωστόσο πως “βεβαίως η επιθυμία είναι να δώσουμε στους πιλότους μας τα καλύτερα μέσα. Δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή”.

://www.pentapostagma.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.