Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Αστροναύτες ανέβασαν Ελληνική σημαία στον διεθνή διαστημικό σταθμό....(To ακουνε ρεμαλια που την καινε;)

Ρίγη συγκίνησης: Αστροναύτες κρέμασαν τεράστια Ελληνική σημαία στον διεθνή διαστημικό σταθμό...

Η σημαία κυμάτισε για περίπου μισή ώρα πάνω από τον ISS....



Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η κίνηση του πληρώματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, τα μέλη του οποίου ανάρτησαν ελληνική σημαία για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο ελληνισμός ζει ακόμα και έξω από τα όρια του πλανήτη μας.

Τα μέλη του πληρώματος ανάρτησαν σήμερα τη σημαία στην κεραία που χρησιμοποιεί ο ISS για την επικοινωνία του, όπου κυμάτισε για μισή ώρα όσο οι αστροναύτες εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες.

Η κίνηση των αστροναυτών αιφνιδίασε την ελληνική κυβέρνηση, η οποία χαιρέτησε την πρωτοβουλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη σημαία που αναρτάται στην ιστορία του σταθμού, κάτι που σίγουρα θα κάνει κάθε Έλληνα περήφανο.





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.