Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Επιβεβαίωση οτι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ στα Νοσοκομεία ! ! ! Άρχισαν τα όργανα και καρφώνει ο ενας τον αλλο....

Άρχισαν τα όργανα  καρφώνει ο ενας τον αλλο και την Κυβέρνηση οι Γιατροί για τις οδηγίες που τους δίνουν στα νοσοκομεία!!!



Το Σύστημα ξεσκεπάζει από μόνο του την ΜΑΙΜΟΥ Πανδημια..Σε εγγραφο που απέστειλε η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε δηλαδή η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρων Ελλάδας καταλογιζει ΕΥΘΕΩΣ την ευθυνη στην Κυβερνηση της ΝΔ του Μητσοτάκη!!!

Παίζουν δεν φταίμε Εμεις οι Γιατροί αλλα η Κυβέρνηση…

Η Κυβέρνηση παίζει πινκ πόνκ με τα Νοσοκομεία και πάει λεγοντας..

Ομολογούν οτι υπάρχουν ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ εκτός ΜΕΘ!!! Σε κοινούς θαλάμους !!! Με πρόχειρους αναπνευστήρες!!! Στους θαλάμους Covid η Κυβέρνηση βάζει Γιατρούς ΑΣΧΕΤΟΥΣ ειδικοτήτων!!! Η Κυβερνηση επιλέγει να περιθάλπτουν Γιατροι άσχετης ειδικότητας ασθενεις πάσχοντες απο Covid!!! 

Τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που γίνονται στα Νοσοκομεία επιβεβαιώνονται…Για δες που μεσα υπογράφει και η ΠΑΓΩΝΗ!!!!

Ενας ενας κατεβαίνουν απο το τρενο της ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…Οσα καταγγέλει ο Νομικός Νικος Αντωνιάδης η Γιατρος Ευη Καγια  για τις ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ κ.α και πολλοι αλλοι επιβεβαιώνονται..

Για το θέμα των διασωληνωμένων που νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ κατέθεσε χθες αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

















πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.