Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Μητροπολίτης Μόρφου:“Δεν έβαλα ποτέ μάσκ@.Όλα είναι σχέδιο eωσφ%%ριστών” ΒΙΝΤΕΟ

 

 Στο ντοκιμαντέρ “Σιωπηλός Πόλεμος” ο Μητροπολίτης Μόρφου ξεκαθάρισε γιατί δε συμμορφώνεται με τα διατάγματα της κυπριακής δημοκρατίας κι αφήνει εδώ κι ένα χρόνο να μπαίνουν ελεύθερα οι πιστοί στις εκκλησίες της Μητρόπολής του!

Μιλά για σατανικό σχέδιο εωσφοριστών που θέλουν να μας ελέγξουν και να μειώσουν τον πληθυσμό της γης και να μας μετατρέψουν σε σπιναλόγκα μη εμβολιασμένων.

Δείτε τα όσα είπε στον “Σιωπηλό Πόλεμο” της Κύπρου …

 Για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο πανδημίας, δημοσιογράφος με κάμερα μπαίνει στη μεγάλη Εντατική covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας καταγράφοντας συγκλονιστικά πλάνα και μαρτυρίες!
Ο Μητροπολίτης Μόρφου ρίχνει τα πυρά του στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, τους αρχιερείς αλλά και τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση τους, τα διατάγματα και τις αποφάσεις τους, στην πανδημία του κορωνοϊού, ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις του για τη νέα τάξη πραγμάτων και το σατανικό τους σχέδιο...
Διακεκριμένοι επιστήμονες απαντούν στις θεωρίες συνωμοσίας και στους αρνητές της πανδημίας και η κάμερα μπαίνει στο Κέντρο Κρίσεως του Αρχηγείου της Κυπριακής αστυνομίας απ' όπου συντονίζονται καθημερινά οι προσπάθειες τήρησης των διαταγμάτων του περί λοιμοκαθάρσεως νόμου.
Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ προβλήθηκε από τον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό OMEGA την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 στις 22.30 το βράδυ.

 

 

 

 

Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.