Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Εivαι δυvατov; Avθελλnvες στην Aθnvα να εμπoδiζoυν την καταθεσn στεφαvoυ στoυς Hpωες των Ιμiωv;

Υπαρχει Κρατος;

Υπαρχουν νομοι; 

Υπαρχει Εισαγγελεας; 



ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: "Συγκέντρωση Ιερού Λόχου για τα Ίμια. Πέταξαν στεφάνια στη θάλασσα"

Συγκέντρωση για την επέτειο από τη συμπλήρωση 26 χρόνων από την κρίση των Ιμίων, πραγματοποίησαν χθες στο Άγαλμα Βότση στον Λευκό Πύργο, μέλη του Ιερού Λόχου. Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και πέταξαν στεφάνια στη θάλασσα στη μνήμη των τριών πεσόντων εκείνη τη νύχτα, αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού....

Αθηνα: Συγκεντρωση Ανθελληνων

Αντίθετα στην Αθήνα, αριστερές οργανώσεις σχημάτισαν μπλόκο μπροστά στο μνημείο των Ηρώων Ιμίων στην Πλατεία Παύλου Μελά (Ρηγίλλης – Μουρούζη & Β. Σοφίας) "και δεν επέτρεψαν τις καταθέσεις στεφάνων στους εθνικιστές/φασίστες όπως αναφέρει με ανάρτησή της στο twitter, η αριστερή αντιφασιστική συλλογικότητα «Μένουμε Ενεργοί»".

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.