Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Μπαχτσελί: Οι Έλληνες θα πληρώσουν με αίμα για το 1821... (Η Προφητεια ομως λεει, οτι στην Πολη θα κολυμπησει το μοσχαρι στο αιμα Τουρκων)

Εχουν αποθρασυνθει...

Και το μεγαλυτερο φταιξιμο το εχουν οι δικοι μας βολεμενοι πολιτικαντες, που δεν θελουν να χασουν την ησυχια τους και τυς ανεχονται...

Κι ετσι τωρα...



Για ανοικτούς λογαριασμούς από την Ελληνική Επανάσταση, «σφαγή στην Τριπολιτσά» και σιωπή της διεθνούς κοινότητας έκανε λόγο ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί με αφορμή τη βεβήλωση ενός τζαμιού στην Κύπρο. «Ξέφυγε» τελείως ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη της επιστολής του Τούρκου προέδρου στην ΠτΔ για την 25η Μαρτίου.

Τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθούσε να εμφανίσει ένα πρόσωπο συνεργασίας και συνεννόησης προς την Ελλάδα, αποστέλλοντας μάλιστα και επιστολή για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο κυβερνητικός του εταίρος φρόντισε να ρίξει τις μάσκες και να φανερώσει το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας.

Ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος, με το οποίο συγκυβερνά το AKP του Ερντογάν, σε ένα άνευ προηγουμένου χυδαίο παραλήρημα επιτέθηκε ευθέως στην Ελλάδα και απείλησε τους πάντες και τα πάντα. Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί έβαλε σε ένα… μπλέντερ εθνικισμού και μίσους τη βεβήλωση ενός τεμένους στη Λεμεσό της Κύπρου, την Επανάσταση του 1821, την άλωση της Τριπολιτσάς και τους… ανοικτούς λογαριασμούς Τουρκίας και Ελλάδας για να βάλει «μπουρλότο» εκ νέου στις σχέσεις των δυο χωρών.

«Καταδικάζω τις επιθέσεις μίσους σε τέμενος στη Λεμεσό της Κύπρου. Εκείνοι που φώναζαν συνθήματα θανάτου στους Τούρκους και ζωγράφισαν σταυρούς με μπλε χρώμα στους τοίχους των τεμένων, επ’ ευκαιρία της 200ής επετείου της εξέγερσης στον Μοριά το 1821, είναι απαίσιοι, δειλοί και αμαρτωλοί», ανέφερε μεταξύ άλλων στο πιο… light από τα συνεχόμενα μηνύματα που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Στη συνέχεια, ο Μπαχτσελί ανέφερε πως το 1821 συντελέστηκε γενοκτονία σε βάρος των Τούρκων από πλευράς των Ελλήνων. «Η εξέγερση στον Μοριά αποτελεί μία από τις αιματηρές και ολέθριες καταστροφές, που σημάδεψαν την ιστορία του τουρκικού έθνους. Και σημειώθηκε πραγματική γενοκτονία σε αυτήν την εξέγερση. Περί των 40.000 Μουσουλμάνων Τούρκων σφαγιάστηκαν. Ειρωνικά, η ανθρωπότητα ακόμα σιωπά για αυτήν τη μαζική δολοφονία», σχολίασε.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.