Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Σκοτώνουν αλύπητα τα εμβoλια....37χρονη εκπαιδευτικός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία ! ! !

Μια 37χρονη εκπαιδευτικός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία 12 ημέρες μετά τον πρώτο εμβολιασμό της με AstraZeneca.



Τα νέα για τον τραγικό θάνατο της Ζέλια προέρχονται από το κρατικό ινστιτούτο πολλαπλών χρήσεων “S. Quasimodo” στη Γέλα.

Είναι το πολυδύναμο Ινστιτούτο « S. Quasimodo » της Gela που δίνει την είδηση για τον τραγικό θάνατο της Zelia.

«Με ατέλειωτη θλίψη και μια μεγάλη συντριβή η σχολική μας κοινότητα έμαθε τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο της καθηγήτριας Zelia Guzzo. Ενθυμούμαστε και κλαίμε μια συνάδελφο κι ένα πρόσωπο πάντα ευγενικό, στοργικό, εξυπηρετικό, χαμογελαστό, αφοσιωμένο στη δουλειά του, επαγγελματία. Η I.C.S. ‘Quasimodo’ συμμερίζεται τη θλίψη της οικογένειας και όλων όσων είχαν την τύχη και την τιμή να την γνωρίζουν. ».

Η εκπαιδευτικός, μετά τη χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca, νοσηλεύθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Sant’Elia de Caltanissetta,λόγω μιας εγκεφαλικής αιμορραγίας μέχρι που δηλώθηκε σε καθεστώς εγκεφαλικού θανάτου.reseauinternational 30.3.21, .sicilia24h



Το γεγονός του θανάτου της σίγουρα μας θορυβεί καθώς στην Ελλάδα φουντώνουν οι πιέσεις για εμβολιασμό εκπαιδευτικών και άλλων επαγγελματικών ομάδων!!!




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.