Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Η νέα αποκάλυψη που σοκάρει για την άτυχη φοιτήτρια...


 Πόσο άδικα βασανίστηκε αυτό το κορίτσι....
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη φρικτή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.


Όπως αποκαλύπτει η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα χτυπήματα των δραστών και να αμυνθεί.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι η κοπέλα δεν μπορούσε να αντισταθεί, καθώς οι δυο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια.
Μυστήριο με την επικοινωνία της Ελένης Τοπαλούδη με τους δύο δράστες

Παράλληλα, την παραμονή των Χριστουγέννων εστάλησαν τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου στα κινητά και όπως προέκυψε η φοιτήτρια δεν είχε καμία απολύτως επικοινωνία με τους δύο κατηγορούμενους.

Αυτό προκάλεσε νέα ερωτήματα στην πορεία των ερευνών, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η άτυχη 21χρονη είχε δεσμό – έστω και σύντομο – με τον 19χρονο.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η επικοινωνία της Ελένης με τον 19χρονο γινόταν αποκλειστικά μέσω Messenger.

«Ένας εκ των κατηγορουμένων ήξερε κάποιον από τους βιαστές της»

Τη σύνδεση αυτή επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας στην εφημερίδα «Real News» ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως έπρεπε».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

“Αν δεν την είχαν αποτρέψει να προχωρήσει σε καταγγελία, πιθανόν να είχαμε άλλη εξέλιξη και η κοπέλα να ζούσε” συμπληρώνει και καταλήγει: “Η διαλεύκανση του συγκεκριμένου στοιχείου της υπόθεσης, είναι κάτι που ζητάει διακαώς η μητέρα της”.

Η οικογένεια Τοπαλούδη έχει ζητήσει να γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί αν οι αστυνομικοί διενήργησαν τα δέοντα, όταν η Ελένη Τοπαλούδη τους ενημέρωσε για τον βιασμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός πως η Ελένη Τοπαλούδη δεν προχώρησε την καταγγελία των βιαστών της, πιθανόν να ενθάρρυνε τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της, λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα δεδομένα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με καταθέσεις φίλων της 21χρονης, η αδικοχαμένη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο βιασμός μάλιστα είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις, την είχαν ναρκώσει με το διαβόητο χάπι του βιασμού.

Έκτοτε η Ελένη Τοπαλούδη, ένιωθε ιδιαίτερα ανασφαλής και φοβισμένη. Είχε ζητήσει μάλιστα και ψυχολογική υποστήριξη.




Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.