Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Κυριτσης: Τον Απρίλιο του 1967 ήταν να γίνουν εκλογές και τελικά έγιναν τον Νοέμβριο του 1974....τι εννοει ο Ποιητης ; ; ; ;

Μήπως κατι σχεδιάζουν και αρχίζουν να μας προετοιμάζουν σιγά σιγά οι κομμουνιστές;




Εντύπωση και πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση, που θεώρησε αστείο …το ενδεχόμενο να μην γίνουν οι εκλογές στην συνταγματικά ορισμένη ημερομηνία.

Και μάλιστα κάλεσε τους αναγνώστες του να μην γελούν, αφού και τον Απρίλιο του 1967 ήταν να γίνουν εκλογές, αλλά πρόλαβε όπως θυμίζει, η χούντα.

Εγραψε ο Γιώργος Κυρίτσης:

«Έτος εξελίξεων το 2019. Εν πρώτοις υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές. Μην το γελάτε, και τον Απρίλιο του 1967 ήταν να γίνουν εκλογές και τελικά έγιναν τον Νοέμβριο του 1974.»

Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιγραφή από ένα «άρθρο» του διευθυντή της Αυγής ο οποίος επιδίωξε να κάνει χιούμορ με τις πολιτικές εξελίξεις. Εγραφε στο δήθεν χιουμοριστικό άρθρο του ο Αγγελος Τσέκερης:

«Έτος εξελίξεων το 2019. Εν πρώτοις υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές.

Μην το γελάτε, και τον Απρίλιο του 1967 ήταν να γίνουν εκλογές και τελικά έγιναν τον Νοέμβριο του 1974.

Υπάρχουν επίσης οι ευρωεκλογές, όπου για το ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα δώσουν τη μάχη η Εύα Καϊλή και ο Γιώργος Καμίνης.

Υπό το σύνθημα, του ευρωβουλευτή η μάνα, ποτέ δεν κλαίει.»

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.