Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Κινέζος αντιναύαρχος Lou Yuan: Να βυθισουμε δυο Αμερικανικα αεροπλανοφορα να κοπει ο Τσαμπουκας των Αμερικανων !

 Δεν ειναι απιθανο να το κανουν....
Οι Κινεζοι δεν υπολογιζουν και τοσο τις απωλειες οπως οι Αμερικανοι...


Τη βύθιση δύο αμερικανικών αεροπλανοφόρων ζήτησε ο Κινέζος αντιναύαρχος Lou Yuan σε ομιλία του πριν δύο εβδομάδες σε στελέχη του Ναυτικού της Κίνας.

Όπως αναφέρει το  Central News Agency της Ταιβάν ο Κινέζος αντιναύαρχος αναφερόταν στο επίπεδο των σινο-αμερικανικών σχέσεων και στο πεδίο έντασης στη ανατολική και νότια Θάλασσα της Κίνας λέγοντας πως η λύση για να κάνουν πίσω οι ΗΠΑ δεν είναι ο εμπορικός ή ο οικονομικός πόλεμος, αλλά η αποφασιστικότητα της Κίνας να προχωρήσει στη βύθιση αμερικανικών σκαφών και δη αεροπλανοφόρων, όταν αυτά παραβιάζουν τα κινεζικά χωρικά ύδατα.

«Αυτό που φοβούνται περισσότερο οι ΗΠΑ είναι να δεχθούν απώλειες. Η απώλεια ενός αμερικανικού αεροπλανοφόρου με 5.000 άνδρες και γυναίκες θα κόστιζε πολύ στις ΗΠΑ.


Η βύθιση και ενός δεύτερου θα διπλασίαζε αυτό το κόστος.

Τότε θα δούμε πόσο φοβισμένες θα είναι οι ΗΠΑ

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.