Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ..ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ???Δημοσκοπηση-Σοκ...για τους κυβερνωντες!!!!

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!!Συμφωνα με δημοσκοπηση....το 62% των Ελληνων ζητα να αποχωρησει η κυβερνηση και να παμε σε προωρες εκλογες!!!Ειναι ξεκαθαρο το μηνυμα πια προς τον Τσιπρα και την παρεα του!!!Σε οτι αφορα την οικονομια το μεγαλυτερο ποσοστο των ερωτηθεντων πιστευει οτι θα ληφθουν και νεα οικονομικα μετρα!!!Παντως οπως και να χει.....ξερουν πολυ καλα εκει στο Μαξιμου...οτι οι μερες τους ειναι μετρημενες και το καλυτερο που εχουν να κανουν ...ειναι να ξεκουμπιστουν μια ωρα αρχυτερα!!!!

Να αποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούν οι Έλληνες – Το 62% θέλει πρόωρες εκλογές – Εφιάλτης για το Μαξίμου.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου έστειλε ο ελληνικός λαός. Το συντριπτικό 62% των Ελλήνων θέλει πρόωρες εκλογές και την άμεση αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση-«πονοκέφαλο» για τους κυβερνητικούς.

Υπέρ της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες τάσσεται η πλειονότητα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Συγκεκριμένα, πρόωρες εκλογές θέλει το 62% των ερωτηθέντων στην έρευνα της MRB για λογαριασμό της RealNews. Πιο αναλυτικά, το 30% απάντησαν ότι θέλουν να διεξαχθούν εκλογές πριν από τον Μάιο του 2019, ενώ το 32% επιθυμεί να γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Αντίθετα, υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας τάσσεται το 31,3% και το 6,7% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν ξέρει ή δεν απαντά.

Στην ίδια έρευνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδεικνύεται το πολιτικό πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά, άποψη που εξέφρασε το 26,3%. Ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας με 13,6%, ο Βλαντιμίρ Πούτιν με 10,6%, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με 8,8%, ο Ντόναλντ Τραμπ με 7,1%, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με 4,6% και η Φώφη Γεννηματά με 3,8%. Το 19,2% δεν ξέρει ή δεν απαντά, ενώ άλλο πρόσωπο επιλέγει το 6% των ερωτηθέντων.


Σε ό,τι αφορά την οικονομία, το 36,3% θεωρεί αρκετά πιθανό να ληφθούν επιπλέον μέτρα, το 17,2% εκτιμά ότι αυτό είναι πολύ πιθανό και το 23,5% λίγο πιθανό. Αντίθετα, το 14% εκφράζει την άποψη ότι αυτό δεν είναι καθόλου πιθανό.

Τέλος, η πλειονότητα ζητά εθνικό διάλογο και συνεννόηση για την Ελλάδα της «μεταμνημονιακής περιόδου» σε ποσοστό 75,9% συνολικά (37,5% «σίγουρα ναι», 38,4% «μάλλον ναι»), ενώ «σίγουρα όχι» ή «μάλλον όχι» απαντά αθροιστικά το 15,3% των ερωτηθέντων.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.