Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Όταν φτάσει ο καιρός και η Δυτική Θράκη και η Θεσσαλονίκη και τα νησιά θα επιστρέψουν …λεει ο Μεμετης και περιμενουν να συζητησουν μαζι του ! ! !

Το ξαναλεω...

Ο Τουρκος σε σεβεται, αν σε φοβαται και ειναι καλος μονο νεκρος...

Γι αυτο...Αει σικτιρ κυριε Ερντογκαν ! ! !



Ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος ΒΒΡ Ντεστιντζί, εστιάζοντας στις φράσεις μιας εφημερίδας που εκδίδεται στην Ελλάδα είπε τα εξής :

” Η αντιπολίτευση στην Τουρκία πρέπει να σταματήσει να κάνει καταστροφική αντιπολίτευση. Είναι καλοπροαίρετη πρέπει και για το θέμα της ανατολικής Μεσογείου και για το θέμα της Ελλάδας να συμπαραταχθεί με την κυβέρνηση. 

Μία εφημερίδα στην Ελλάδα από πού βρίσκει τη δύναμη να προσβάλλει και μάλιστα να βρίζει διαβάζω ενός ισχυρού κράτους όπως η Τουρκία ; 

Πρέπει να απαντήσουμε ομαδικά σε αυτό. Του δικαιώματος κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης έστω και με χαμηλούς τόνους απάντησαν, αλλά πρέπει ισχυρό τρόπο να τους πούμε “μάθε την θέση σου”. 

Μάλιστα η Ελλάδα για να απειλήσει κάνει άσκηση, αλλά η Τουρκία δεν είναι μία χώρα που θα τα φοβηθεί αυτά. 

Όταν φτάσει ο καιρός και η Δυτική Θράκη και η Θεσσαλονίκη και τα νησιά θα επιστρέψουν στον πραγματικό τους ιδιοκτήτη”.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.