Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Μητροπολίτης Κοζάνης: ''Ας κάνουν κατά εδώ και θα τους φτάσουμε πέρα από την Άγκυρα γιατί οι"Έλληνες πολεμούν με Ψυχή" ! ! !

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης Παύλος στο κήρυγμά του ενώπιον των πιστών σχολίασε τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά,

ξεστομίζοντας λόγια που σπάνια πλέον ακούμε από κληρικούς με αξιώματα.

Τέλος, ο Μητροπολίτης, ολοκληρώνοντας το κήρυγμά του κι αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις του, είπε "Ας κάνουν κατά εδώ, ας κάνουν, αλλά ας είμαστε ενωμένοι και θα τους φτάσουμε πέρα από την Άγκυρα" γιατί οι"Έλληνες πολεμούν με ψυχή" και κάλεσε όλους τους πιστούς, εντός του ναού, να αναφωνήσουν (όπως κι έγινε) τα ακόλουθα: "Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Ελλάδα μας, Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, Zήτω η Χωροφυλακή μας, Ζήτω οι γιατροί μας αυτή τη δύσκολη περίοδο".

Η στιγμή που αναφώνησαν οι πιστοί: "Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Ελλάδα μας, Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, Zήτω η Χωροφυλακή μας, Ζήτω οι γιατροί μας αυτή τη δύσκολη περίοδο".

 

Πηγή  

Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.