Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεσπά η μάνα του 11χρονου Λεωνίδα: «Σκότωσαν το παιδί μου! ! ! Του έδωσαν πατίνι για 5 ευρώ» ! ! ! <ΒΙΝΤΕΟ>


Τι λογια να πει κανείς για αυτήν την μάνα που έχασε άδικα το παιδί της...

Κρίμα το παιδάκι... 

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 11χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν πάνω στο πατίνι του, όταν ένα διερχόμενο Ι.Χ. τον παρέσυρε, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Παίδων.

Ο 11χρονος Λεωνίδας κηδεύτηκε σήμερα στην πατρίδα του την Αλβανία, ενώ η τοπική κοινωνία της Κρήτης είναι σοκαρισμένη, από το περιστατικό. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 11χρονος προμηθεύτηκε το πατίνι και βρέθηκε στο σημείο.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Λεωνίδα, μίλησε και κατήγγειλε ότι κάποιο κατάστημα νοίκιασε στο μικρό αγόρι για 5 ευρώ το πατίνι, χωρίς να υπάρχει έγκριση από κάποιον κηδεμόνα. Μάλιστα όπως αναφέρει η χαροκαμένη μητέρα, τo κατάστημα αυτό νοικιάζει πατίνια χωρίς κράνος και σε άλλα ανήλικα παιδιά. Η κ. Εμιλιάνα ζητάει παραδειγματική τιμωρία για εκείνους που οδήγησαν το παιδί της στον θάνατο:


 

 

 

 

 

 

«Του δώσανε το πατίνι για 5 ευρώ. Δίνουν και στα άλλα μικρά παιδιά, σκοτώσανε το παιδί μου. Ζητώ από το κράτος να τιμωρηθούν. Σήμερα πέθανε το παιδί μου, αύριο – μεθαύριο κάποιος άλλος. Το μαγαζί ήταν ανοιχτό μέχρι χθες. Πρώτον, είναι απαγορευμένο από το κράτος. Δεύτερον πως έδωσε το πατίνι σε ένα 11χρονο, χωρίς κράνος χωρίς να είναι δίπλα η μητέρα του. Ζητώ από το κράτος να τιμωρηθεί βαριά», δήλωσε η μητέρα.

 Πηγή

 

 

 

 

 

 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.