Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Αρχιμανδρίτης για Κασσελάκη: Μην τυχόν μείνει στο ράφι και τον λένε γεροντοκόρη....

Ενα μεγαλο μπραβο στον Αρχιμανδριτη...



Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα βγήκε ο Ανδρέας Καραγιάννης και μεταξύ άλλων σχολιάστηκαν τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου και Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός.

Στο πάνελ βρισκόταν ζωντανά και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπου ανοιχτά τοποθετήθηκε πως είναι κατά της υιοθεσίας και απόκτησης παιδιών με παρένθετη μητέρα και συζητήθηκε έντονα, τόσο η προσωπική τοποθέτηση του Αρχιμανδρίτη αλλά και της εκκλησίας σχετικά με την προσωπική ζωή και σεξουαλική προτίμηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αρχιμανδρίτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλος ο πλανήτης μένει να παρακολουθεί άναυδος τις εξελίξεις στο Ισραήλ αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης τον χαβά του. Έχει την κάψα του να αποκατασταθεί, μην τυχόν μείνει στο ράφι και τον λένε γεροντοκόρη ή γεροντοπαλίκαρο». Θα αναγνωριστεί ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη στην Ελλάδα;


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.