Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ταιριάζω σε πολλά πράγματα με τον Κασιδιάρη...

Συνέντευξη έδωσε πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο διαδικτυακό κανάλι του αθλητικού site SDNA....



Οι δημοσιογράφοι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Τόλης Κοτζιάς του έκαναν ερωτήσεις για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που η κυβέρνηση του παραχώρησε το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι ως ιδιοκτησία και για τα σχέδια που έχει για την ομάδα στο άμεσο μέλλον.

Δύο σημεία της συνέντευξης έχουν ενδιαφέρον: Το πρώτο είναι το σημείο που ο κύριος Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι έχουν διχάσει τους Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους με σκοπό να εφαρμόσουν το σχέδιο “διαίρει και βασίλευε” και να έχουν τον κόσμο υποταγμένο.

Το δεύτερο σημείο είναι ότι σε ερώτηση κάποιου τηλεθεατή μέσω sms αν είναι οπαδός του Ηλία Κασιδιάρη ανέφερε ότι ταιριάζει σε πάρα πολλά πράγματα με τον Ηλία γιατί και αυτός παλεύει για πατρίδα θρησκεία και οικογένεια.



πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate