Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Βρηκαν τον μπελα τους οι Αστυνομικοι που τσιμενταρισαν την λακουβα στον δρομο...

Τσιμενταρισαν την λακουβα στον δρομο που αδιαφορουσε η περιφερεια και...

ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς...



Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε εις βάρος δύο αστυνομικών της Τροχαίας, οι οποίοι πριν λίγες ημέρες έκλεισαν λακούβα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κω – Χωρίων, με τσιμέντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosnews24.gr, τις προηγούμενες ημέρες οι άνδρες της Τροχαίας ενημέρωσαν σχετικά, για την επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς αρκετοί συμπολίτες μας είχαν υποστεί ζημιές στα οχήματά τους. Βλέποντας, ότι η λακούβα παρέμενε ανοιχτή, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τσιμέντο και έκλεισαν τη συγκεκριμένη τρύπα επί του οδοστρώματος.

Να σημειωθεί, ότι ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Γιώργος Χατζημάρκος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καυτηρίασε τη στάση των ανδρών της Τροχαίας, οι οποίοι έκλεισαν με τσιμέντο τη συγκεκριμένη λακούβα.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.