Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΚΑNΑMΕ ΛAΘOΣ, λεvε τωρα και βγαζoυν εξω την oυρα τους, αφoύ επέβαλαv υπoxρεωτικoύς εμβoλιασμoύς και πιστoπoιnτικά...


Επί σχεδόν δύο χρόνια οι «ειδικοί» της κυβέρνησης «πούλησαν» το «παραμύθι» στους Έλληνες ότι εάν εμβολιαστεί το 70% θα κτιστεί το «τείχος ανοσίας» και γι' αυτό το λόγο έφεραν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς....



Τώρα, αφού βλέπουν ότι οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι τους ενέπαιξαν κάνουν στροφή 180 μοιρών και λένε... «συγγνώμη λάθος», όμως παρά την παραδοχή τους συνεχίζουν να παίρνουν τα ίδια μέτρα! 

Ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης, είπε ότι η ανοσία της αγέλης δεν μπορεί να επιτευχθεί, τονίζοντας ότι επρόκειτο για μία ελπίδα που είχαν αναπτύξει οι «ειδικοί» αρχικά.

«Η αποστειρωτική ανοσία στον κορωνοϊό δεν είναι κάτι εφικτό, ούτε διαρκείας» σημείωσε ο ίδιος, καθώς όπως επεσήμανε, κάποιος που έχει νοσήσει με κορωνοϊό, μπορεί να ξανακολλήσει τρεις - τέσσερις μήνες μετά.

«Το σενάριο της ανοσίας της αγέλης δεν υφίσταται και δεν θα επιτευχθεί» τόνισε ο ίδιος.

«Είχαμε μια ελπίδα αρχικά» ανέφερε, προσθέτοντας ότι αυτό δεν μπορεί να υποστηριχθεί από τα χαρακτηριστικά της νόσου, αλλά και λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας, ειδικά με την εμφάνιση της παραλλαγής Όμικρον.

πηγη 

Και το ερωτημα ειναι....

Υπαρχει ενοχος;

Φυσικα υπαρχει....

Γ αυτο και τρεχουν να αποποιηθουν ευθυνες ! ! !

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.