Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Kαλoύμε τον Mnτσoτακn να άpει άμεσα το πρoστιμo στους συμπoλiτες μας 60+ που αρvoύνται να εμβoλιαστoύν...Η Kαταιγiδα πλnσιάζει ! ! !

Καλούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να άρει άμεσα το πρόστιμο στους συμπολίτες 60+ που αρνούνται να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19 μετά το μπλόκο του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.....



Είναι μονόδρομος για την Pfizer να επιχειρήσει να απεγκλωβιστεί από το εμβόλιο COVID-19

Τo γεγονός ότι οι Έλληνες αρχηγοί σχεδόν όλων των κομμάτων καθώς και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακίνησαν τους ΄Ελληνες πολίτες να εμβολιαστούν ίσως αποδειχθεί η μεγαλύτερη προδοσία από Ιδρύσεως του κράτους στην επέτειο των 200 χρόνων του. 

Ακόμη και εάν το έκαναν από άγνοια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η μαλθακότητα της σκέψης τους, η απουσία διαρκούς μελέτης, κριτικού πνεύματος και φυσικής οξυδέρκειας. Το γεγονός ότι όλοι τους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν δηλώσει ότι έχουν εμβολιαστεί πάλι δεν μπορεί να καταχωρηθεί ως ελαφρυντικό γιατί πολύ πιθανόν ο εμβολιασμός τους να ήτο στάση υποταγής.

Με αυτή την εισαγωγή σε πολλές από τις αναρτήσεις μας, επιχειρήσαμε να υπογραμμίσουμε τις τεράστιες ευθύνες τις ελληνικής πολιτικής ηγεσίας σχεδόν στο σύνολό της σχετικά με την στάση της απέναντι στον εμβολιασμό και την προτροπή τους να εμβολιαστούν οι πολίτες με εμβόλια COVID-19 oι εφιαλτικές παρενέργειες των οποίων ανεδείχθησαν μέσα από την επίπονη και επίμονη προσπάθεια του νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri.

Λίγες ώρες πριν το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο των ΗΠΑ μπλόκαρε τις εντολές εμβολιασμού του Biden (για τον οποίο έχει ήδη τεθεί θέμα παραίτησης και είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει εντός του 2022 το Λευκό Οίκο) για τις εταιρίες ενώ συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την εργαστηριακή φύση του ιού και την εμπλοκή των Fauci-Daszak στη συγκάλυψη είτε εργαστηριακού ατυχήματος είτε οργανωμένου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Εκτιμούμε ότι είναι θέμα χρόνου η ίδια η Pfizer να επιχειρήσει να απεγκλωβιστεί από το εμβόλιο καθώς τόσο εξαιτίας των παρενεργειών που και η ίδια η εταιρία είναι αναγκασμένη να καταγράφει όσο και εξαιτίας των ντοκουμέντων από το Αμερικανικό Πεντάγωνο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όλα οδηγούν στην εργαστηριακή προέλευση του ιού μιας δυστοπικής πανδημίας.

Αυτό που απομένει είναι η Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ και στο κόσμο να εντοπίσει εάν πρόκειται για ατύχημα διαρροής από το εργαστήριο της Wuhan η οργανωμένη επίθεση κατά της ανθρωπότητας.

Στο μεταξύ τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφήνουν να εννοηθεί ότι πολλές πιθανές θεραπείες, όπως η ιβερμεκτίνη, η φωσφορική χλωροκίνη (υδροξυχλωρικίνη) και η ιντερφερόνη είναι αποτελεσματικές ως αναστολείς του SARS-CoV αλλά πιθανόν κι εδώ να υπήρξε συγκάλυψη από τους Fauci-Daszak και τους λοιπούς εμπλεκόμενους είτε σε ατύχημα είτε σε οργανωμένη επίθεση κατά της παγκόσμιας κοινότητας.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις καλούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να άρει το πρόστιμο στους συμπολίτες μας άνω των 60 που αρνούνται τον εμβολιασμό μετά τα εμβόλια COVID-19.

Kαλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαφοροποιηθεί από τη “κουλτούρα εμβολίου” που υπερασπίζεται ο κ. Τσίπρας και την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού που υπερασπίζεται το πολιτικό γρι-γρι Νίκος Ανδρουλάκης του χαζοΚΙΝΑΛ.

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έστω και τώρα οφείλει να απεγκλωβιστεί από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε όλες τις κατηγορίες των συμπολιτών μας ακόμη και στους υγειονομικούς. Τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και η προέλευση του ιού βρωμάει εργαστήριο. Ήδη τα στόματα ανοίγουν και το Αμερικανικό Κογκρέσο έχει εμπλακεί στην υπόθεση.

Η Καταιγίδα πλησιάζει…


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.