Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Kυριοι τnλεπαπαγαλoι, ο Bυζαντινός Aετoς των Poμαvώφ επiσnμo έμβλnμα της Xερσώvας, δεν θα πεiτε τiπoτα;

Επιστροφή ρωσικής Αυτοκρατορίας το μήνυμα Β.Πούτιν στον ρωσικό λαό με επίσημο έμβλημα της Χερσώνας τον βυζαντινό αετό των Ρομανώφ του 1803. Δείτε παρακάτω την εικόνα ...



“H Ρωσία δεν θα φύγει ποτέ από αυτά τα εδάφη. Η Νότια Ουκρανία είναι Ρωσία και θα είναι πάντα Ρωσία. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό” τόνισαν υψηλόβαθμοι Ρώσοι αξιωματούχοι.

Μετά το Ντονμπάς, Ντονέτσκ-Λουγκάνσκ, η Ουκρανία έχασε και την Χερσώνα. Η απόφαση έχει ληφθεί από το Κρεμλίνο. Μένει να δούμε αν θα ενσωματωθεί κατευθείαν στην Ρωσία ή θα αποτελέσει κοιτίδα του νέου κράτους.

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Κρεμλίνου, Κιριένκο, και ο γενικός γραμματέας του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ο Αντρέι Τούρτσακ, μίλησαν για την “Νότια Ουκρανία” και όχι για την “Ανατολική”. Και η Νότια Ουκρανία εκτός από την Χερσώνα περιλαμβάνει Νικολάεφ και Οδησσό…

Έμβλημα της επαρχίας Χερσώνας ο βυζαντινός αετός των Ρομανώφ!

Επιστρέφει ως επίσημο έμβλημα της επαρχίας Χερσώνας ο βυζαντινός αετός των Ρομανώφ. Για πρώτη φορά είχε επισημοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου του 1803.

Πρόκειται για το οικόσημο των χρόνων της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.

“Η απόφαση έχει ληφθεί. Στην Χερσώνα επιστρέφει το εθνόσημο της εποχής της Ρωσικής Αυτοκρατορίας” δήλωσε υψηλόβαθμος Ρώσος αξιωματούχος.

“Αποφασίστηκε να επιστραφεί το ιστορικό οικόσημο στην Χερσώνα, από την εποχή που η περιοχή ήταν μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας” πρόσθεσε.

“Το πρώτο εθνόσημο της Χερσώνας και της περιφέρειας Χερσώνας θα γίνει η βάση για το νέο οικόσημο. Εγκρίθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1803. Η ασπίδα στο οικόσημο με ένα χρυσό πεδίο διακοσμείται με μαύρο δικέφαλο αετό με στέμματα. Στο δεξί του πόδι κρατά ένα κλαδί δάφνης, στο αριστερό μια φλόγα.

Στο στήθος του αετού, σε μπλε ασπίδα, εικονίζεται χρυσός σταυρός.

Οι κάτοικοι της περιοχής Χερσώνας έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν ρωσική υπηκοότητα. Η περιοχή θα ενσωματωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στη Ρωσική Ομοσπονδία”.

“Η Ρωσία θα μείνει για πάντα στη “Νότια Ουκρανία”

Ο επικεφαλής του Ντονέτσκ, Pushilin και ο Γενικός Γραμματέας της «Ενωμένης Ρωσίας»  (κυβερνών κόμμα της Ρωσίας) Turchak επισκέφθηκαν τη Χερσώνα και συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής Vladimir Saldo.

Στη συνέχεια, το κορυφαίο στέλεχος του Κρεμλίνου, Κιριένκο, και ο Αντρέι Τούρτσακ, επισκέφθηκαν τη Μαριούπολη και την πόλη Βολνοβάχα.

“Η Ρωσία θα μείνει «για πάντα» στη νότια Ουκρανία”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Αντρέι Τουρτσάκ, πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή), κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Χερσώνα.

«Απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής Χερσώνας, θα ήθελα να πω για άλλη μια φορά ότι η Ρωσία είναι εδώ για πάντα. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό» πρόσθεσε.

«Η Ρωσία επέστρεψε στη Ντονιέσκ για πάντα»

Παράλληλα, ο Σεργκέι Κιριένκο, αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Κρεμλίνου, επισκέφθηκε το λιμάνι της Μαριούπολης.

Ο Κιριένκο, πρώην πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είναι αρμόδιος για εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις στη ρωσική προεδρία, δείγμα της στρατηγικής ενσωμάτωσης της περιοχής στην Ρωσία.

Επισκέφθηκε τη χαλυβουργία Ίλιτς και το λιμάνι της Μαριούπολης.

Ο επικεφαλής του Ντονέτσκ, Pushilin τόνισε στη συνέχεια:

“H Ρωσία επέστρεψε στο Ντονιέτσκ για πάντα” ! ! !



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.