Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ...Απαγορευσαν στον κτηνοτροφο να παει στα κτηματα του, που υπερασπιστηκε, τουφεκιζοντας τους "καημενους" κλεφταραδες ! ! !

Μετα από μια μακρα απολογία ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος με σκληρούς περιοριστικούς όρους που είναι οι: να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο ΑΤ Μυτιλήνης, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να μην προσέρχεται στα κτήματά του και να καταβάλλει την χρηματική εγγύηση των 1000 ευρώ....

Αν ειναι δυνατον...
Προσπαθησε να υπερασπιστει την ζωη του και την περιουσια του και τωρα του απαγορευουν να ξαναπαει εκει....
Να ειναι ευκολη η λεια δηλαδη, απ του εισβολεις...
Σαν να του τα κατασχουν, υπερ των λαθρομεταναστων...
Και τους λαθρομεταναστες; 
Σιγουρα θα τους αφησουν ελευθερους, θα συνεχισουν να παρασιτουν εις βαρος των Ελληνων και θα παιρνουν επιντοματα απ το υστερημα μας !













πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.