Τρίτη 28 Απριλίου 2020

"Ανοσία της αγέλης" εν όψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται, ετοιμάζουν, ανοίγοντας τον Μάιο τα σχολεία...

Μια πολυ σωστη σκεψη ενος απλου ανθρωπου...
Μονο ετσι μπορει να δικαιλογηθει αυτη η ενεργεια...

Νεοδημοκράτες μου, δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά με την απόφαση του να ανοίξουν όλα τα σχολεία μέσα στον Μαϊο, ο αρχηγός σας ετοιμάζεται, έστω και καθυστερημένα, να μας χτίσει μια περιποιημένη "ανοσία της αγέλης" εν όψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται, 

ακολουθώντας φυσικά τις οδηγίες του Αγίου Τσιόδρα που πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει πως «μια από τις ομάδες που θα μπορούσε να εκτεθεί σταδιακά στον ιό και είναι η λιγότερο ευπαθής, είναι τα μικρά παιδιά». 

Γι' αυτό λοιπόν αρχίστε να διαβάζετε εντατικά Γιάννη Ιωαννίδη, Αντερς Τέγκνελ, Τζόρτζιο Αγκάμπεν, Mπερναρ Ανρι-Λεβύ, Πίτερ Χίτσενς, Ρον Πωλ και γενικά όλους αυτούς που θάβατε ανελέητα τον τελευταίο μήνα. 

Ούτως ή άλλως, την αξιοπρέπεια σας την έχετε χάσει εδώ και πολλά χρόνια, φροντίστε τουλάχιστον να είστε διαβασμένοι ενόψει της νέας κωλοτούμπας που ετοιμάζεστε να κάνετε.

Tilemachos Chormovitis

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.