Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Και μολις ακουσαν για μηνυσεις, ακυρωσαν τις εκδηλωσεις της Πρωτομαγιας....

Μεχρι τωρα κανεις δεν τους ενοχλουσε, κανεις δεν τους εμποδιζε, κανεις δεν τολμουσε να κανει κατι εναντιον τους και δρουσαν ανενοχλητοι σαν να ηταν υπερανω των νομων...
Καποιος ομως, τους εσπασε τον τσαμπουκα...
Και εκδηλωσεις την Πρωτομαγια ΤΕΛΟΣ !
Διαβαστε την ανακοινωση της ΕΛΑΣΥΝ ...

Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσουν οι αντιδράσεις από τα ορφανά του Στάλιν, μετά από την προειδοποίηση της ΕΛΑΣΥΝ για μηνύσεις, εάν επιτραπεί να πραγματοποιήσουν τις προαναγγελθείσες, παράνομες  συγκεντρώσεις τους.

Θα πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά όλη αυτήν την ιστορία με τη νεκρανάσταση των υποπροϊόντων του σταλινισμού.

Εμείς σαν ΕΛΑΣΥΝ θα κινηθούμε εναντίον όποιου παραβεί τους νόμους εις βάρος της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας.

Απαιτούμε και στην ανάγκη θα επιβάλλουμε, το αυτονόητο. Ισονομία και δικαιοσύνη.

Δεν είναι δυνατόν και δεν θα επιτρέψουμε, οι ίδιοι που έκλεισαν τις Εκκλησίες και τις έθεσαν υπό αστυνομική επιτήρηση  αλλά και τους Έλληνες στα σπίτια τους με την απειλή προστίμων, να εθελοτυφλούν στις συγκεντρώσεις του χαιδεμένου τους παιδιού, του ΚΚΕ, που προσχηματικά, τώρα που τελειώνουν τα μέτρα, κάνει… «αντίσταση».

Μπραβο στον Γιαννη τον Λαγο...










πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.