Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Αφαιρεσαν τα οπλα απο 700 Αστυνομικους....Ποια ειναι τα κριτηρια;

Τα αφαιρεσαν οι ψυχολογοι...
Οι Ψυχολογοι, που εχει ορισει το υπουργειο του Συριζα.....
Για ψυχολογικους λογους λενε....
Ποιοι ειναι ομως, οι λογοι συγκεκριμενα δεν λενε.....
Και ποιοι ειναι οι ψυχολογοι, που θα κρινουν;
Με ποια κριτηρια τους επελεξαν και ποιος ψυχολογος, τους εκρινε, αν εχουν αυτοι ψυχλογικα;
Διαβαστε τι λεει το αρθρο παρακατω...



Στοιχεία για την ψυχολογική υποστήριξη που λαμβάνουν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., μέσω της 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής Ψυχολογικής υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Ενημέρωσης παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Ένα απ' τα χαρακτηριστικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», είναι ότι από την ίδρυση της υπηρεσίας μέχρι σήμερα, οι ψυχολόγοι της Αστυνομίας έχουν ελέγξει περίπου 30.000 αστυνομικούς και αφαιρέθηκε το όπλο από περίπου 700, οι οποίοι έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση.

Κάποιοι έχουν σημειώσει πρόοδο, χωρίς όμως να τους έχει επιτραπεί ακόμα να φέρουν όπλο και το ζητούμενο είναι να τους επανεντάξουν στο Σώμα σε άλλες υπηρεσίες.


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.