Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ερντογάν: ” θα ανοίξουμε τις πύλες” .....ΕΕ έντρομη: Πάρε 50 εκατομμύρια ! ! !

Μετά τη δήλωση Ερντογάν ” θα ανοίξουμε τις πύλες”, 50 εκατομμύρια ευρώ από την Ε.Ε. προς την Τουρκία για το σταμάτημα των προσφυγικών ροών....


Η ΕΕ ανακοίνωση από ετοίμασε ένα κονδύλιο 50 εκατομμυρίων ευρώ προς την Τουρκία για την ενίσχυση του λιμενικού της και για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των προσφύγων εκεί.
…….
Ο Ποποφσκι ανέφερε πως στις συνομιλίες που είχε στην Άγκυρα Ο αρμόδιος για τη μετανάστευση επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος δέχθηκε αίτημα για ακόμη περισσότερα χρήματα και συνέχισε λέγοντας : η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στον βορρά της Συρίας κατέστησε πιο περίπλοκες τις σχέσεις. Η ΕΕ δεν θέλει να μετέχει σε οποιαδήποτε κίνηση για αποστολή προσφύγων σε εκείνη την περιοχή και είναι και αρνείται να χρηματοδοτήσει οποιαδήποτε στρατιωτική δράση της Τουρκίας”.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/201911061040570153-erdoganin-kapilari-acariz-diye-seslendigi-abden-siginmaci-akisinin-durdurulmasi-icin-turkiyeye-50/

 Η αλήθεια είναι ότι το ποσό είναι αστείο σε σχέση με αυτά τουλάχιστον που ζητάει η Τουρκία.

Οπότε λογικά πρέπει να περιμένουμε πολύ μεγάλη αύξηση στις ροές…
Κυρία Μέρκελ επιτρέψτε μας επιτέλους να πάρουμε μέτρα πραγματικά αποτρεπτικά για την είσοδο των λαθρομεταναστών. Διαμονή σε ξερονήσια, εγκλεισμός σε κλειστά κέντρα κ.α.

Το λέμε σε σας γιατί ξέρουμε ότι εσείς αποφασίζετε και όχι αυτοί που ψηφίσαμε…








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.