Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Yφυπoυργoς Mεταvάστευσεως Boύλτεψη: Aφoύ εμβoλιαστoύν (οι λαθρoμεταvαστες) δεν απoκλεiεται να τους δoθεi, και σπiτι....

Φτιάχνουν την Νέα Ελλάδα...
Εμβολιασμένοι και σπιτωμένοι οι αλλοδαποί...



Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη μετέφερε την εικόνα που επικρατεί στην Ελλάδα σε σχέση με το μεταναστευτικό, υποσχόμενη πως όσοι λαθραίοι μετανάστες εμβολιαστούν, δεν θα συλληφθούν, ενώ εκείνοι ζητούν και σπίτια να μείνουν!

Όπως είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα από τους συνολικά σχεδόν 38.000 μετανάστες που διαμένουν σε Δομές, σχεδόν 14.000 είναι ηλικίας κάτω των 12 ετών, έχουν νοσήσει ως τώρα μέχρι 3.000 άτομα, έχουν εμβολιαστεί μέχρι 11.500 και έχουν δηλώσει ότι θα εμβολιαστούν άλλα 6.000.

Όπως ανέφερε, το πρόβλημα εντοπίζεται στους παράτυπους μετανάστες, που είτε δεν έλαβαν άσυλο, είτε έλαβαν απορριπτικό. Διαβεβαίωσε πάντως ότι και εκείνοι μπορούν να εμβολιάζονται χωρίς να κινδυνεύουν να συλληφθούν.

Και αφού εμβολιαστούν δεν αποκλείεται να τους δοθεί, σε βάθος χρόνου, και σπίτι ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!





Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.