Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Μέxρι και δυο xρόvια φυλακn για τους αρvnτές γοvεiς πρoαvαγγέλει η Kεραμεως και αυτo εivαι ΠOΙΝIΚO ΑΔlΚHΜΑ ! ! !

Δεν ξερει οτι αυτο ειναι απειλη;

Δεν ξερει, οτι η απειλη, ειναι ποινικο αδικημα;

Αν δεν τα ξερει ας παει σπιτι της, δεν κανει για υπουργος....

Αν τα ξερει και καλυπτεται πισω απ την Βολευτικη της Ασυλια, ειναι για φτυσιμο ! ! !



Σε συνεντευξη της λοιπον, η υπουργός Παιδίας αποκάλυψε ότι έρχεται νομοσχέδιο από το υπουργείο Δικαιοσύνης με κυρώσεις για τους γονείς αρνητές:

Πλέον αυτό που εφαρμόζεται, γιατί είναι θέμα Δικαιοσύνης, είναι ότι ο Εισαγγελέας εξετάζει αυτό το πλαίσιο της επιμέλειας δηλαδή μπορεί ενδεχομένως να έχει επιπτώσεις στην επιμέλεια ενός γονέα εάν δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο επιπλέον αυτού όμως έχουμε συζητήσει με το υπουργείο Δικαιοσύνης και θα έρθει το επόμενο διάστημα μια διάταξη η οποία θα προβλέπει και ποινικές διαστάσεις δηλαδή και ποινή φυλάκισης δύο έτη κατά πάσα πιθανότητα, σε γονείς οι οποίοι αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Θυμίζω ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική μέχρι και το Γυμνάσιο και συνεπώς θα προβλέπει αυτή η διάταξη ένα αυστηρότερο πλαίσιο για να προστατεύσουμε τα ίδια τα παιδιά.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.