Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ελεος ρε...Τα 200 προβατα του τσομπανη βγαζουν σε πλειστηριασμο για χρεη στον ΕΦΚΑ ! ! !

Τιποτα δεν υπολογιζουν προκειμενου να βρουν λεφτα για επιντοματα....
Ναι για επιντοματα....
Δυστυχως ετσι ειναι....
Ο Ελληνας στερειται και πληρωνει τον καθε λαθρομεταναστη, 
που ερχεται εδω, θελοντας και μη...




Tο Μονομελές Πρωτοδικείο Γρεβενών αποφάσισε να ανάψει το «πράσινο φως» για τον πλειστηριασμό 200 προβάτων, καθώς ο ιδιοκτήτης τους χρωστά στον ΕΦΚΑ περίπου 4.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό αναμένεται να βγουν τις επόμενες ημέρες 200 πρόβατα στα Γρεβενά, επειδή ο ιδιοκτήτης τους χρωστάει στον ΕΦΚΑ 3.848,59 ευρώ και μία επιταγή 50 ευρώ.

Tο Μονομελές Πρωτοδικείο Γρεβενών βγάζει σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό των ζώων τα οποία ήδη εκτιμήθηκαν στο ποσό των 12.000 ευρώ, υπολογίζοντας το κάθε πρόβατο στα 60 ευρώ.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, πρόκειται να διεξαχθεί σε συμβολαιογραφείο των Γρεβενών, στις 27 Φεβρουαρίου από τις 14.00 μ.μ έως τις 18.00 μ.μ., της ίδιας ημέρας, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 6.000 ευρώ.

Μέχρι τη διενέργεια του πλειστηριασμού πάντως, ο κτηνοτρόφος έχει οριστεί ως μεσεγγυούχος-φύλακας, υπεύθυνος να μη χάσει από τα μάτια του τα πρόβατα…

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.