Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ μαζι??Ολοι οι αριστεροι μαζι για να μην χασουν την καρεκλα???

ΔΥΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΝΟΣ!!!!Να και τα μαντατα.....και ας αργησανε!!!!Συμφωνα με δημοσιογραφικες πληροφοριες το ΚΙΝΑΛ...η Φωφη δηλαδη ανακοινωσε οτι αναστελει το κομμα της την δραστηριοτητα του και παει μαζι με ποιους αλλους????Μα σαφως με τον ΤΣΥΡΙΖΑ!!!!Στηριζει στις ερχομενες εκλογες Τσιπρα!!!Και τωρα αγαπητοι μου φιλοι....<<τα πιασαμε τα λεφτα μας>>που λεει και η παροιμια!!!!Θα συνεχισουν ακαθεκτοι την καταστροφη της Χωρας μας!!!Με λιγα λογια......ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!!!...........ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ>Το ΚΙΝΑΛ ανέστειλε την κομματική του δραστηριότητα και στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα

Την αναστολή της δραστηριότητας του κόμματος αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή τoυ ΚΙΝΑΛ, στηρίζοντας στις επερχόμενες εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει «μονόδρομο» στην παρούσα τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς «δεν αποτελεί απόφαση της στήριξης ενός κόμματος αλλά μιας πολύ ευρύτερης συσπείρωσης, που αποτελεί και την τελευταία και μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα να αποκολληθεί από τα θολά και βουρκωμένα νερά στα οποία έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια».

Η σχετική απόφαση θα γνωστοποιηθεί αμέσως στον Άρειο Πάγο με έγγραφη δήλωση της Προέδρου του.

Στο σκεπτικό της απόφασής της η Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Η πράξη αυτή αποτελεί για μας μονόδρομο στην παρούσα συγκυρία. Δεν αποτελεί απόφαση της στήριξης ενός κόμματος αλλά μιας πολύ ευρύτερης συσπείρωσης, που αποτελεί και την τελευταία και μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα να αποκολληθεί από τα θολά και βουρκωμένα νερά στα οποία έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια. Το νόημα της συνεργασίας αυτής, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι η αλλαγή της πολιτικής μας ταυτότητας, ή η οποιαδήποτε υπαναχώρηση σε σχέση με τις ιδέες και τα πιστεύω μας. Είναι η, συμβατή με τις ιδέες μας και την συστατική μας αποστολή, έμπρακτη συνεισφορά μας στην μοναδική μεταρρυθμιστική προσπάθεια κυβερνητικής διεξόδου που σήμερα υπάρχει.»

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.