Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Σκύλος έσωσε μητέρα και κόρη μετά από πυρκαγιά στο σπίτι τους <ΒΙΝΤΕΟ>


Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/02) σε μονοκατοικία στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει για να ξυπνήσει μάνα και κόρη, που δεν είχαν αντιληφθεί τη φωτιά.

Η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό σώμα θέρμανσης, στο σπίτι της νεαρής, όταν έπεσαν πάνω του ρούχα. Μάνα και κόρη κοιμούνταν σε διαφορετικά δωμάτια και ο κίνδυνος να πνιγούν από τους καπνούς ήταν μεγάλος. Ο σκύλος τους, όμως, τους έσωσε τη ζωή.

«Ο σκύλος ήταν που ξύπνησε τη μικρή και μετά η μικρή ξύπνησε εμένα. Έπειτα, πήρα τηλέφωνο την Πυροσβεστική και μας είπαν ότι έρχονται αμέσως, αλλά να απομακρυνθούμε από το σπίτι. Στην αρχή είχα προσπαθήσει να σβήσω τη φωτιά με κουβάδες, αλλά φούντωσε περισσότερο», δήλωσε η μητέρα για το περιστατικό.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ

Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.