Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ:Συγκλονιστικη διασωση Ελληνα καπετανιου....Σκηνες που κοβουν την ανασα!!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ!!!Ενα δυσαρεστο συμβαν ελαβε χωρα στις 12 Φεβρουαριου, οταν το υπο Ελληνικης σημαιας τανκερ <<Minerva Gloria>>ξεκινωντας απο την Βενεζουελα με προορισμο το Ανοβερο της Γερμανιας ο Ελληνας πλοιαρχος αρρωστησε και χρειαστηκε η μεταφορα του σε νοσοκομειο!!Ομως οι καιρικες συνθηκες στην περιοχη που επλεε το πλοιο ηταν πολυ ασχημες με θυελλωδεις ανεμους!!!Τοτε δυο ελικοπτερα της Πορτογαλικης αεροποριας με υπερανθρωπες προσπαθειες πλησιασαν το τανκερ και καταφεραν να παραλαβουν τον πλοιαρχο και να το μεταφερουν στο νοσοκομειο!!!Οι σκηνες της διασωσης πραγματικα κοβουν την ανασα!!!

Σκηνές που συγκλονίζουν: Καρέ-καρέ η διάσωση Έλληνα πλοιάρχου στον Ατλαντικό – Κόντρα σε κύματα 12 μέτρων – Βίντεο

Καρέ καρέ η διάσωση του Έλληνα πλοιάρχου στον Ατλαντικό. Γιγαντιαία κύματα και θυελλώδεις άνεμοι έθεσαν σε κίνδυνο της ζωή του πλοιάρχου αλλά και των πιλότων που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης.

Το βίντεο με την επιτυχή διάσωση και αεροδιακομιδή του 47χρόνου Έλληνα πλοιάρχου του τάνκερ «Minerva Gloria» δίνει στη δημοσιότητα, η Πολεμική Αεροπορία της Πορτογαλίας.

Στο βίντεο καταγράφεται η επιχείρηση διάσωσης που πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς στην περιοχή οι άνεμοι έφταναν τα 74 χιλιόμετρα την ώρα και τα κύματα τα 12 μέτρα σε ύψος.

To τάνκερ, ελληνικής σημαίας, το οποίο ξεκίνησε από το λιμάνι της Αλταγκράτσια στην Βενεζουέλα στις 12 Φεβρουαρίου, με προορισμό το Ανόβερο της Γερμανίας, βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή των Αζορών, 420 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού Terceira.

Η Πολεμική Αεροπορία της Πορτογαλίας ενημερώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, για την ανάγκη άμεσης μεταφοράς σε νοσοκομείο του καπετάνιου του τάνκερ Minerva Gloria.

Τα δύο ελικόπτερα που συμμετείχαν στην αποστολή μετέφεραν τον Έλληνα πλοίαρχο στο νοσοκομείο του Ponta Delgada, ενώ το Minerva Gloria συνέχισε την πορεία του προς Ανόβερο

δειτε εδω το βιντεο

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.