Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Τουρκος αποστρατος, ξεμωραμενος Στρατηγος: Θελω να γινω καμικαζι να βυθισω το Γαλλικο αεροπλανοφορο....

Τούρκος στρατηγός απειλεί τη Γαλλία με επιθέσεις αυτοκτονίας στην ανατολική Μεσόγειο...

Και θελει να τον πιστεψουμε....

Τα λεει γιατι ξερει οτι δεν θα του πουνε εμπρος ξεκινα...



Ο συνταξιούχος ξαναμωραμενοςΤούρκος στρατηγός Ραμίζ Ελκέρ ζητά επιθέσεις αυτοκτονίας κατά των γαλλικών πλοίων στην ανατολική Μεσόγειο εάν δεν τα αποσύρει η Γαλλία.

Ο Ελκέρ, γράφει η τουρκική Zaman, απείλησε να βυθίσει το Σαρλ Ντε Γκωλ με τον τρόπο που ακολούθησαν οι Ιάπωνες πιλότοι αυτοκτονίας (kamikaze) κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

«Επιτρέψτε μου να με βάλουν σε ένα αεροπλάνο τώρα και θα το στοχεύσω όπως έκανε ο καμικάζι. Θα κολλήσω τις βόμβες στο σώμα μου και θα εκτοξεύσω το αεροπλάνο όπως έκανε ο καμικάζι. Θα το κάνω ευχαρίστως», δήλωσε για την επίθεση αυτοκτονίας στο γαλλικό αεροπλανοφόρο.

Ήδη οι Τούρκοι στα social media έχουν δώσει στον Ελκέρ τον τίτλο «kamikaze».




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.