Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Τι δουλεια εχει η Μερκελ στο Αιγαιο μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας; Ποιος την ορισε διαιτητη; Ας προσεξουμε...

Αληθεια ποιος την ορισε διαιτητη;

Η Ελλαδα; αποκλειεται...

Οποτε...



Πολλά ερωτήματα δημιουργούν οι πληροφορίες ότι ετοιμάζεται με όλα τα μέσα ένας διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, την ίδια ώρα που η Τουρκιά συνεχίζει την προκλητική της στάση και μάλιστα ετοιμάζεται να καταγγείλει την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ και στον ΟΗΕ για παράνομη στρατικοποίηση των ελληνικών νησιών.

Το τι μαγειρεύεται με πρώτο σεφ την παμπόνηρη κυρία Μέρκελ, είναι ένα μεγάλο ερώτημα και το τι θα μπορούσε να συζητηθεί με μια χώρα που συνεχώς προκαλεί, όπως είναι η Τουρκία, είναι σημαντικά ζητήματα που αιωρούνται στο ορίζοντα της εθνικής μας κυριαρχία.

Να προσέξουμε γιατί η…προδοσία έχει μακριά ποδάρια.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.