Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ρέθυμνο: Φυλάκιση 9 μηνών στον Ιερέα για το Κήρυγμα κατά της μάσκας...

 


 Σε φυλάκιση 9 μηνών καταδικάστηκε ο ιερέας με το “κήρυγμα” κατά της μάσκας

Ποινή φυλάκισης εννέα μηνών επέβαλε το δικαστήριο στον ιερέα ο οποίος αρνήθηκε να απολογηθεί και επικαλέστηκε το γεγονός ότι ζήτησε αναβολή λόγω της απουσίας του δικηγόρου του και δεν έγινε δεκτή.

Όπως μεταδίδει το goodnet.gr, ο ιερέας ενώπιον της έδρας χαρακτήρισε την απόρριψη της αναβολής που ζήτησε ως αντισυνταγματική και παρότι είπε προς τον πρόεδρο ότι τον συμπαθεί γιατί φαίνεται καλός άνθρωπος, τελικά χαρακτήρισε το δικαστήριο παράνομο!


Ακολουθώντας τη συμβουλή του δικηγόρου του δεν απολογήθηκε επί της ουσίας, λέγοντας πως έκανε το καθήκον του, δεν νιώθει τύψεις και είναι υπερήφανος. Είπε ακόμα πώς στο δικαστήριο… δικάζεται ο Χριστός…

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου ενώ με απόφαση του μονομελούς πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου ο ιερέας κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

Πηγή

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.