Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Ο φιλότουρκος Τραμπ ομολογεί ότι ήθελε να δολοφονήσει τον Άσαντ ! ! ! Τα είχα όλα έτοιμα λέει...(Ειναι ή δεν ειναι φονιας;)

Εχουν αδικο οταν τους λενε φονιαδες των λαων;

Αφου υπερηφανευονται κιολας γι αυτο...

Διαβαστε σχετικα με τον αρχιφονια ! ! !

Πρόεδρος Τραμπ την Τρίτη επιβεβαίωσε ότι υπήρχε σχέδιο για τη δολοφονία του Προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ το 2017, αλλά «με σταμάτησαν».

«Θα τον είχα σκοτώσει. Τα είχα όλα έτοιμα», αποκάλυψε ο Πρόεδρος Τραμπ σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, «ο Μάτις δεν ήθελε να το κάνει. Ήταν ένας υπερβολικά υπερτιμημένος στρατηγός», είπε ο Τραμπ στο» Fox & Friends «.

Παρόλα αυτά ο Τραμπ δεν μετανιώνει για την απόφαση του, υποστηρίζοντας ότι ο Άσαντ «θα μπορούσε να είχε διαφύγει».

Ο Τραμπ και ο Μάτις, τότε Υπουργός Άμυνας, είχαν έρθει σε ρήξη το 2018 μετά την απόφαση του Προέδρου να αποσύρει μεγάλο μέρος των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία, απόφαση με την οποία ο Μάτις διαφωνούσε. Από τότε πολλά έχουν ειπωθεί.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι, όσο ζω, ο πρώτος πρόεδρος που δεν προσπαθεί να ενώσει τον αμερικανικό λαό — δεν προσποιείται καν ότι προσπαθεί να τον ενώσει», τόνισε ο Μάτις σε γραπτή τοποθέτησή του, το καλοκαίρι, που «ανέβηκε» στον ιστότοπο του περιοδικού The Atlantic. «Αντ’ αυτού, προσπαθεί να μας διχάσει», πρόσθεσε ο απόστρατος αξιωματικός, ο οποίος χαίρει σεβασμού στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.