Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτη ειναι που αποφασιζει για τις τυχες των Ελληνων και....Ετοιμάζονται να κλείσουν ξανά μέσα 5 εκατομμύρια Ελλήνων ! ! !


Οι λεγόμενοι «ειδικοί» βρίσκουν απολύτως λογική την επιβολή νέας καραντίνας...

Γι αυτο θα προτιμουσα αντι για "ειδικοι" να εγονται ανευθυνοι....

Και δυστυχως αυτοι οι Ανευθυνοι κυβερνουν την χωρα κι ας λεμε οτι πρωθυπουργος ειναι ο Κουλης της Μαρεβας...

Ξεκάθαρα λοιπον, συζητιέται από επιστήμονες ή αξιωματούχους της κυβέρνησης το σενάριο του ολικού lockdown.

Σε πρώτη φάση το μέτρο αυτό φαίνεται να εφαρμόζεται μόνο στην Αττική και όχι πανελλαδικώς.

Μάλιστα, μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, πρόκρινε πως πρόκειται για μία….λογική λύση η επιβολή ενός 15νθήμερου lockdown για ολόκληρη την Αττική, στεκούμενη στο γεγονός πως τα κρούσματα για το νομό παραμένουν σταθερά αυξημένα.

Φορώντας μάλιστα για πρώτη φορά μάσκα σε τηλεοπτικό πάνελ, η κ.Παγώνη ξεκαθάρισε πως αυτή θα είναι ναι μεν η τελευταία αλλά και η καλύτερη λύση που μπορεί να αναζητηθεί προκειμένου να ανακοπεί η ανοδική πορεία των κρουσμάτων.

Κατά την ίδια τρεις είναι οι παράγοντες που θα κρίνουν το αν και πόσο γρήγορα θα ληφθούν νέα έκτακτα μέτρα στην Αττική:

Ο αριθμός των κρουσμάτων

Ο αριθμός των νοσηλευομένων

Ο αριθμός των διασωληνωμένων

Ήδη ωστόσο από τις προηγούμενες ημέρες, λοιμωξιολόγοι όπως είναι ο Νίκος Σύψας, τόνισαν ότι το επόμενο 10ήμερο θα καθορίσει αν περί τα 5 εκατομμύρια Ελλήνων αναγκαστούν να ζήσουν ξανά τον εφιάλτη του ολικού lockdown.

Οι συνέπειες φυσικά στην οικονομία από την επιβολή ενός τέτοιου μέτρου θα είναι ανυπολόγιστες.

Το κλίμα πάντως που διαμορφώνεται από τους κάθε λογής ειδικούς στα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες συντείνει όχι ως προς το αν θα επιβληθεί τελικά ολικό lockdown στην Αττική αλλά το πότε.




πηγη

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.