Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

ΣYΝΑΓΩΝlΖΟΝTΑΙ πoιoς θα βάλει τα xυδαιoτερα μέτpα για να ξεστoκάpoυν το δoκιμαστικo μπoλι εvω...αλλα κpατn αiρoυν τα μετpα ! ! !

ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΙΣΩΠΟΣ….

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΜΙΚΡΟΝ 2 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΟΥ

«ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ...



Κοντεύουν να τρελαθούν από την χαρά τους, οι πληρωμένες πένες του συστήματος, οι άριστοι και ακαταδίωκτοι που κατάστρεψαν την Χώρα γιατί θα πάρουν παράταση στο ακαταδίωκτο και μαζί τους η τρικομματική κυβέρνηση, που κάθε συνεταίρος της συναγωνίζεται τους άλλους δύο, για το ποιος θα βάλει τα χυδαιότερα μέτρα που τους έρχονται στο μυαλό, για να ξεστοκάρουν το δοκιμαστικό μπόλι, όταν κατά τις κατευθυνόμενες πληροφορίες τηλεοπτικού σταθμού τα δύο κρούσματα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την τελευταία εβδομάδα.

Όπως μας είπαν οι φωστήρες τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν στην χώρα μας

είχαν την παραλλαγή της παραλλαγής Όμικρον, που την ονόμασαν «Υποπαραλλαγή του κορονοϊού Όμικρον 2» μια και είδαν πως για την Όμικρον τα πολιτισμένα κράτη άρουν το ένα μετά το άλλο τα μέτρα και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Σε ερώτηση σχετικά με την υποπαραλλαγή της Όμικρον απάντησε και ο καθηγητής Υγιεινής Γκίκας Μαγιορκίνης κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό και τόνισε ότι «από την αρχή, από τις αρχές Δεκεμβρίου, μπορείτε να το ψάξετε κιόλας, υπάρχει και δημοσίευμα του Guardian, έχει αναφερθεί ότι η “Όμικρον” έχει δύο κλάδους».

Συνεχίζοντας εξήγησε: «Ο ένας από τους δύο κλάδους, τον ονομάσαμε και stealth, “κρυφό κλάδο”, επειδή έχει μια μετάλλαξη στη θέση 67 που τον κάνει μη ανιχνεύσιμο από την κλασική μέθοδο που χρησιμοποιούμε για την ανίχνευσή του. Φαίνεται, λοιπόν, ότι μάλλον στη Νορβηγία αυτός ο κλάδος έχει επεκταθεί. Ίσως και σε κάποιες άλλες χώρες.

Το κατά πόσο αυτό σημαίνει ότι είναι πιο μεταδοτικό είναι ακόμα νωρίς να το πούμε, γιατί δεν το έχουμε δει να συμβαίνει σε άλλες χώρες.

Και μπορεί τυχαία ο ένας κλάδος να επεκταθεί στη μια χώρα και τυχαία σε κάποια άλλη χώρα να δημιουργήσει μια επέκταση».

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.