Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Γι αυτo τους απαρvnθnκαv και οι μαvαδες τoυς....

Επαγγελματιες ψευτες....

Επαγγελαματιες ανεπαγγελτοι...

Ψευτες, κλεφτες, απατεωνες και απατριδες....

Τους ενδιαφερει, μονο το τομαρι τους και τιποτε αλλο...

Κι ετσι φυσικο ειναι....



30 εκατοστά χιόνι ήταν αρκετό για να ξεβρακώσει ολους αυτους τους χαραμοφάηδες και να δείξει μεν την ανυπαρξία της κυβέρνησης οπως και να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι η τοπική Αυτοδιοίκηση είναι για γέλια και για κλάματα... πάσχει και αποδεικνύεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας ανύπαρκτη.

Οι δρόμοι αφέθηκαν παγωμένοι στη μοίρα τους, υποχρεώνοντας τους πολίτες να κάνουν «πατινάζ» ,τα πεσμένα δέντρα έμειναν στη θέση τους εμποδίζοντας την κυκλοφορία, ενώ οι κλήσεις των δημοτών που ζητούσαν βοήθεια έμεναν αναπάντητες ή προωθούνταν σε τηλεφωνικές θυρίδες..

Στα μόνα, τελικά, που ειδικεύονται πολλοί δημοτικοί άρχοντες είναι ο πολιτικαντισμός, η δημιουργία χρεών στους δήμους και τις περιφέρειες, ο διορισμός κολλητών και ημετέρων, οι φιέστες που πληρώνουν οι δημότες και η επινόηση δικαιολογιών όταν τα πράγματα πάνε άσχημα.

Ελλήνων Έθνος

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.