Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Καραγκιοζλικια της Ευρ. Ενωσεως οι κυρωσεις στην Τουρκια: Απαγόρευση ταξιδιών σε δύο Τούρκους πολίτες και πάγωμα των λογαρισμών τους...

Απόφαση για κυρώσεις σε δύο Τούρκους πολίτες από την ΕΕ
Αισχος...
Μας δουλευουν ψιλο γαζι...
Πρεπει να φυγουμε χθες...
Κανενα καλο δεν εχουμε δει απ αυτους τους Βαρβαρους....

Ανακοινώθηκε πως η Ε.Ε. λόγω των δραστηριοτήτων γεωτρήσεων της Τουρκίας στα ανοιχτά της Κύπρου, αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων σε δύο Τούρκους πολίτες.

Σύμφωνα με την είδηση από το Βloomberg, οι διπλωμάτες της ΕΕ, στις Βρυξέλλες σήμερα σε συνεδρίασή τους αποφάσισαν την επιβολή κυρώσεων σε δύο Τούρκους πολίτες.

Στην είδηση που στηρίζεται σε αξιωματούχους της ΕΕ, δεν δίνεται κάποια πληροφορία για την ταυτότητα αυτών των ατόμων.

Σύμφωνα με την είδηση στα πλαίσια των κυρώσεων, θα εφαρμοστεί η απαγόρευση ταξιδιών προς τους δύο Τούρκους πολίτες και θα παγώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Αν επαληθευτεί η είδηση πρόκειται για αστειότητα.
Όλοι αντιλαμβάνονται πως ο κύριος υπεύθυνος είναι ο Ερντογάν. Όλα τα άλλα είναι για τα μάτια του κόσμου.









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.