Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Αναμενομενο ηταν....Οι Φονιαδες τον λαων στηριζουν τον Φονια και Εγκληματια πολεμου, Ερντογκαν ! ! !

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ...
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΟΝΙΑ...
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΙΣΩΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


Την αλληλεγγύη τους στην Τουρκία εξέφρασαν τη Δευτέρα οι Ηνωμένες Πολιτείες μετά την επίθεση του Συριακού Στρατού, που είχε σύμφωνα με την Άγκυρα ως συνέπεια να χάσουν τη ζωή του επτά Τούρκοι στρατιώτες και ένα στέλεχος του πολιτικού προσωπικού και να τραυματιστούν 13 ακόμα Τούρκοι.

"Στηρίζουμε το σύμμαχό μας στο ΝΑΤΟ την Τουρκία ενάντια σε αυτές τις ενέργειες, στέλνουμε συλλυπητήρια στην τουρκική κυβέρνηση για τους θανάτους των ανθρώπων τους και υποστηρίζουμε πλήρως τις δικαιολογημένες δράσεις αυτοάμυνας της Τουρκίας ως απάντηση", δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών στο πρακτορείο Anadolu υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας.  "Συμβουλευόμαστε με την τουρκική κυβέρνηση για το θέμα αυτό", πρόσθεσε.

Καταλαβαίνουμε ξακάθαρα πως οι συσχετισμοί αλλάζουν πλέον στην περιοχή. Η Ουάσινγκτον στηρίζουν ξεκάθαρα τον Ερντογάν στη Συρία.

Στη Μόσχα επικρατεί ''αναβρασμός'' μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για την Κριμαία, με τις ΗΠΑ να ''τρίβουν'' πλέον τα χέρια τους για τις εξελίξεις.






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.