Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Άνεργοι Μάνα Γιός πηγαν να εκπληρώσουν το τάμα τους και του έκοψαν πρόστιμο 150 ευρώ! Ο κόσμος εκανε έρανο για να συγκεντρώσουν τα χρήματα...




 Όλα αυτά διαδραματίστηκαν απόψε στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου στα Χανιά και ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός που δεν φορούσε μάσκα, ενώ περπατούσε προς την εκκλησία. Οι αστυνομικοί, πέρα από την σύσταση του έκοψαν και το σχετικό πρόστιμο των 150 ευρώ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είπε ότι η μητέρα του είναι άνεργη και ο ίδιος έχει τάμα ενώ προέτρεψε τους αστυνομικούς να ελέγξουν τον κόσμο που περπατούσε προς το Ναό του Αγίου Φανουρίου, χωρίς στη διαδρομή να φορούν τις μάσκες, αλλά μόνο με την άφιξή τους έξω από την εκκλησία στα Χανιά.

 

Οι παρευρισκόμενοι που αντιλήθηκαν το σκηνικό αντέδρασαν, ενώ έκαναν στη συνέχεια… έρανο για να συγκεντρώσουν τα χρήματα προκειμένου ο νεαρός να πληρώσει το σχετικό πρόστιμο.

 
Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.