Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Πως ειπατε; Βρηκαν οι Τουρκοι κοιτασμα αεριου στην Μ.Θαλασσα; Καλο το παραμυθι τους αλλα δεν εχει δρακο.....

Εχει ζοριστει αφορητα ο Σαλεμενος Σουλτανος...

Χρειαζεται κατι να στρεψει την προσοχη του κοσμου αλλου...

Βρηκαμε αεριο φωναζει αλλα....


Ο ειδικός αναλυτής, εμπειρογνώμονας της Εθνικής Ενεργειακής Ασφάλειας της Ρωσίας, αποδόμησε πλήρως τις φιλοδοξίες του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν. Ο Ρώσος ειδικός, τόνισε ότι καμία χώρα της Μαύρης Θάλασσας, δεν έχει εντοπίσει σοβαρά κοιτάσματα και είναι περίεργο να το έχει καταφέρει η Τουρκία μόνη της.

Σύμφωνα με τον Ρώσο αναλυτή, σήμερα γίνεται εξόρυξη μικρών όγκων φυσικού αερίου από τη Ρωσία, στην Κριμαία, από την Ρουμανία και την Ουκρανία, αλλά όλα μαζί τα κοιτάσματα δίνουν 1δισ. κυβικά μέτρα, επομένως είναι μεγάλο ερώτημα πότε και τι θα πετύχει ο Ερντογάν.

Παράλληλα, ο Ρώσος αναλυτής υπενθυμίζει ότι ο Ερντογάν προσπαθεί από το 2010 να βρει υδρογονάνθρακες στην τουρκική υφαλοκρηπίδα στη Μαύρη Θάλασσα, μαζί με κολοσσούς όπως η BP, η Exxonmobil και άλλες. Όταν οι εταιρείες κατάλαβαν ότι δεν υπάρχουν εκεί σοβαρές ποσότητες, εγκατέλειψαν το 2017 τους Τούρκους και την περιοχή.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.