Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Παρακρουση στους Ρωσους...Οι Αμερικανοι θελουν να αγορασουν τους S400 απ την Τουρκια ! ! !

Αφου εμπιστευθηκαν τους Τουρκους επομενο ειναι...

Δεν ξερουν το..."Τουρκος καλος μονο νεκρος";


Ο Ντιμίτρι Σουγκάγιφ λοιπον, πρόεδρος της Oμοσπονδιακής Yπηρεσίας Στρατιωτικής και Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας δήλωσε πως τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 της Τουρκίας δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν σε τρίτη χώρα.

Σαν βόμβα είχε πέσει ο ισχυρισμός που ακούστηκε στην αμερικάνικη γερουσία πως θα μπορούσαν να αγοραστούν τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 που αγόρασε η Τουρκία από τη Ρωσία. Η ρωσική πλευρά είχε δηλώσει πώς αυτός ο ισχυρισμός δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Ο Ντιμίτρι Σουγκάγιφ-πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής και Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας, έκανε μία νέα ανακοίνωση σχετικά με τον ισχυρισμό των ΗΠΑ.

Ο Σουγκαγιεφ δήλωσε πώς η οποία εξαγωγή των αμυντικών συστημάτων s-400 από την Τουρκία, σύμφωνα με τις συμφωνίες, θα πρέπει να έχει πάρει πρώτα την άδεια από τη Ρωσία.

Ο Σουγκάγιεφ δήλωσε πως δεν υπήρξε κανένα αίτημα από την Τουρκία σχετικά με εξαγωγή των S-400 και πρόσθεσε πως αυτό είναι απίθανο.

Πολύ δύσκολα να κάνει κάτι τέτοιο ο Ταγίπ. Διότι εκτός των άλλων θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα στο γόητρο του. Αλλά και από την άλλη, γιατί να κάνει τέτοια δήλωση ο Σουγκάγιεφ;



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.