Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

΄Εβρος: Οι Τούρκοι μας στέλνουν πεσκέσι τους ''καημενους'' φορτωμένους με ''παράσημα''...


 Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον Έβρο και όχι μόνο, μετά το πρόσφατο περιστατικό με τα θετικά κρούσματα κορονοϊού τους 8 λαθρομετανάστες, μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Δαδιά, που κόστισε την ζωή στον έναν από αυτούς.

Κι αυτό δεν αφορά μόνο τις αρμόδιες αστυνομικές και υγειονομικές αρχές, αφού το συγκεκριμένο περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα 10 γιατροί και άλλοι τόσοι και περισσότεροι από το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείο Διδυμοτείχου μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά και τους απλούς πολίτες. 

Οι αστυνομικοί είχαν εξάλλου προειδοποιήσει και διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα και ζήτησαν με τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους τη λήψη μέτρων προστασία τους, αφού είναι εκτεθειμένοι κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων σύλληψης των λαθρομεταναστών. 

 Ο κίνδυνος μετάδοσης είναι εξίσου μεγάλος και στους υγειονομικούς, γιατρούς και νοσηλευτές, τους τραυματιοφορείς και το υπόλοιπο προσωπικό των δύο Νοσοκομείων του νομού μας, που έρχονται σε επαφή με παρόμοια περιστατικά, όπως αυτό που έγινε πρόσφατα στο Διδυμότειχο.

 

Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.