Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Τουρκος καθηγητής ιστορίας: Η Ελλάδα είναι γεμάτη από τρανσέξουαλ και...οπως ο Χίτλερ μπήκε ξαφνικά στην Πολωνία έτσι και εμείς να μπούμε στην Ελλάδα ! ! !

Με τα μυαλα που εχουν θα το φανε το κεφαλι τους...

Κοιμουνται κι ονειρευονται να κατακτησουν την Ελλαδα....

Κι ετσι...



Ο Εμπουμπεκίρ Σοφούογλου-καθηγητής ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Σακάριας, δίνοντας ως παράδειγμα τη ναζιστική Γερμανία δήλωσε πως “Όπως ο Χίτλερ ξαφνικά μπήκε στην Πολωνία έτσι και εμείς άνετα να μπούμε στην Ελλάδα”.

Σύμφωνα με το άρθρο του Μπικντιριτζί, ο Σοφούογλου είπε:” Η Ελλάδα είναι γεμάτη από τρανσέξουαλ. Γεμάτη από άντρες-γυναικούλες. Αυτοί αποφεύγουν τον πόλεμο.. Για αυτούς δεν υπάρχει καν ούτε υποχρεωτική στράτευση.

Όπως ο Χίτλερ μπήκε ξαφνικά στην Πολωνία έτσι και εμείς άνετα μπορούμε να  μπούμε στην Ελλάδα.

Σχ: Όπως έγραψε ο καθηγητής Νίκος Μιχαηλίδης Ο εικονιζόμενος είναι καθηγητής ιστορίας σε τουρκικό πανεπιστήμιο..σε εκπομπή δήλωσε πως όπως η ναζιστική Γερμανία εισέβαλε στην Πολωνία, έτσι πρέπει να εισβάλει και η Τουρκία στην Ελλάδα…να ξέρετε ότι αυτά δεν είναι καθόλου περιθωριακές απόψεις, το αντίθετο¨



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.