Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Καταγγελία: Ξενοδοχείο με χορτάτους ''καημενους'' πετούν τόνους φαγητού έξω από αυτό.Την ώρα που πολλοί Έλληνες είναι άνεργοι και δεν έχουν ουτε τα βασικά....




 

 

 

 

 

 

 

 

Ο αναγνώστης μας, μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του από τις εικόνες που αντίκρυσε στην οδό Λιοσίων. Ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται εκεί, έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο για λ@θρομετανάστες, με τόνους φαγητού να βρίσκονται έξω από αυτό.

Διαβάστε:

Το ξενοδοχείο έχει γεμίσει λ@θρομετανάστες μετά τη λήξη της καραντίνας. Το πιο τραγικό απ’ όλα είναι ότι τους πηγαίνουν τόνους φαγητούούτε νερό να πιουν. Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον 100 καφάσια με ντομάτες, μαρούλια και άλλα προϊόντα που πολλά από αυτά είναι πλέον πολυτέλεια για το τραπέζι του Έλληνα”.

Πηγή


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.