Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ο πολεμος τελειωνει με νικη των Ρωσων...

ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ!



Το καθεστώς του Κιέβου «οδηγείται σε βαθμιαία υποχώρηση θέσεων και είναι αναγκασμένο να ζητήσει ειρήνευση υπό δυσμενείς συνθήκες»!

Ωχ, ακόμα και το γνωστό αμερικανικό εκδοτικό, Bloomberg, «κατάλαβε»ότι η κατάσταση φθάνει σε αδιέξοδο, ειδικά αν οι ΗΠΑ μειώσουν, (προσέξτε τι γράφει, όχι να σταματήσουν αλλά να μειώσουν), την παράδοση οπλικών συστημάτων και κάθε είδους βοήθειας…
Και ο γέρο-Μπορέλ κλαψουρίζει ότι η Ε.Ε δε μπορεί να ισοσκελίσει τις απώλειες από τη μείωση των ΗΠΑ, προς Ουκρανία!

Ξέμειναν και το λένε με πικρία. Οι νεκροθάφτες! Γιατί έχουν απομείνει ακόμα κάτι λίγοι Ουκρανοί να σκοτωθούν για χάρι τους…

Πέρα από όλα το άλλα, εγώ θα επιμένω πάντα στην πρόκληση-θύμηση, λογικών συμπερασμάτων σχετικά με αυτά τα οποία οι ίδιοι δημοσιοποιούν:

Είναι ή δεν είναι η προαναφερόμενη αναφορά του Bloomberg, σαφής αναγνώριση ότι στις στέπες ανάμεσα στους ποταμούς, Δνείπερο και Δον, οι Ρώσοι πολεμάνε με ολόκληρη τη Δύση; Και ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.