Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Με την...Ορεξη στ$#%^&*&^%# , εμεινε ο Γιανης και δεν βγαινει ευρωβολευτης ! ! !

Εμεινε με την ορεξη και με τις δηλωσεις...
Βιαστηκε να κανει δηλωσεις....
Και τωρα που...


Χάνει την έδρα στην ευρωβουλή το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων περίπου στο 94%, βάσει της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών, το ΜέΡΑ25 δεν εκλέγει ευρωβουλευτή.

Το «θρίλερ για γερά νεύρα» που εκτυλίσσεται από χθες για το αν θα κερδίσει την έδρα το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, φαίνεται πως λήγει με άδοξο τέλος για τον πρώην υπουργό Οικονομικών, όπως είχαν εκτιμήσει οι ειδικοί.

Με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων να ολοκληρώνεται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς, στο 93,61% στις 12:46 το μεσημέρι της Τρίτης, το ΜέΡΑ25 αποσπούσε το 3% των ψήφων και εξέλεγε έναν ευρωβουλευτή.


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.