Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ με 62,5% ο Συριζα, στην Ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού...

Εκει εσκισε πραγματικα...
Πετυχε αποτελεσμα Σταλινικο...
Εκει που τον αγαπουν, εκει θαπρεπε να ειναι....


Μπορεί η καταβαράθρωση του κυβερνώντος κόμματος να προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και να προκηρύχθηκαν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πρόωρες εθνικές εκλογές, ωστόσο στις φυλακές Κορυδαλλού ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρώτο κόμμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του αρμόδιου υπουργείου οι ψήφοι έχουν ως εξής: Ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΥΡΙΖΑ: 62,5% και 40 ψήφους, ΝΔ: 12,50%....

Μπορεί η καταβαράθρωση του κυβερνώντος κόμματος να προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και να προκηρύχθηκαν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πρόωρες εθνικές εκλογές, ωστόσο στις φυλακές Κορυδαλλού ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρώτο κόμμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του αρμόδιου υπουργείου οι ψήφοι έχουν ως εξής:

Ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού

ΣΥΡΙΖΑ: 62,5% και 40 ψήφους,
ΝΔ: 12,50% και 8 ψήφους,
ΧΑ: 10,94% και 7 ψήφους,
ΚΙΝΑΛ: 4,69% και 3 ψήφους και
από 1,56% και μια ψήφο παίρνουν το ΚΚΕ, η Ένωση Κεντρώων, η Ελλήνων Συνέλευσις, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΛΑΟΣ.

Εγγεγραμμένοι 72, εκ των οποίων ψήφισαν οι 69 (συμμετοχή 95,83%), έγκυρα 65 (92,75%) άκυρα 5 (7,25%) και δεν υπήρχαν λευκά.

Κεντρικές αποθήκες υλικού φυλακών Κορυδαλλού:
ΣΥΡΙΖΑ: 30%
ΝΔ: 20%
οι υπόλοιπες ψήφοι μοιράστηκαν σε ΧΑ, ΚΚΕ, Ποτάμι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΜΕΡΑ25.

Εγγεγραμμένοι 12, ψήφισαν 10 (83,3%) και έγκυρα ήταν και τα 10.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.